Bank Syariah Indonesia Main Office

We designed a custom "marble" design for a long dining table top made out of our recycled plastic slabs, coupled with several smaller work desks that complements the office.

It's always a pleasure to work with clients that push outside of your comfort zone as it leads to products that you never could have imagined before.


For this project, we worked with several interior designers to develop custom "marble" table tops using our recycled plastic panels.


Over 200 kgs of plastic waste was used for this particular project.


We thank the Q Space for choosing our materials for this project and for being amazing collaborators throughout the process.


Location: The Tower, Jakarta

Projects Statistics

200

Kg of plastic processed

4

Weeks to finish

Project Gallery